Humberto Op Zondag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto Op Zondag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto Op Zondag gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag in Humberto: Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Floor Jansen krijgt bij Humberto kippenvel van eigen optreden in Zandvoort Bekijk deze video » Zien: Marlijn Weerdenburg zingt 'Candle in the Wind' live bij Humberto voor prinses Diana Bekijk deze video » Humberto: 'Leden kabinet Rutte IV vertrouwen elkaar niet meer' Bekijk deze video » Giedo van der Garde lacht na GP van Zandvoort: "Ferrari maakte er weer een zooitje van!" Bekijk deze video » Humberto gemist? Peter Heerschop stopt met Lieve Marianne Bekijk deze video » Humberto: Floor Jansen zoekt naar sound van 'Floor Jansen zonder metal' Bekijk deze video » Humberto Unplugged: welk jonge zangtalent mag zaterdag live optreden in talkshow? Bekijk deze video » Het was een geweldig feest op het circuit van Zandvoort afgelopen weekend en een hoogtepunt is natuurlijk de overwinning van Max Verstappen. Aan tafel zit analist Guido van der Garde en zangeres Floor Jansen, die het Wilhelmus zong. Deze week begint het nieuwe politieke seizoen pas echt, ondanks dat er al flink wat gebeurd is.Klaas Dijkhoff en politiek verslaggever Gijs Rademaker vertellen er over. Peter Heerschop neemt zeer binnenkort afscheid van zijn 'Lieve Marianne', de column die hij maakte voor Radio 538. Hij vertelt er over bij Humberto. Prinses Diana is de laatste tijd weer veel in het nieuws: op 31 augustus was het namelijk 25 jaar geleden dat zij overleed.Marlijn Weerdenburg brengt een eerbetoon.
Uitzending :
Humberto Op Zondag gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 4 September 2022 om 23:09

Zondag in Humberto:

  • Het was een geweldig feest op het circuit van Zandvoort afgelopen weekend en een hoogtepunt is natuurlijk de overwinning van Max Verstappen. Aan tafel zit analist Guido van der Garde en zangeres Floor Jansen, die het Wilhelmus zong.
  • Deze week begint het nieuwe politieke seizoen pas echt, ondanks dat er al flink wat gebeurd is.Klaas Dijkhoff en politiek verslaggever Gijs Rademaker vertellen er over.
  • Peter Heerschop neemt zeer binnenkort afscheid van zijn 'Lieve Marianne', de column die hij maakte voor Radio 538. Hij vertelt er over bij Humberto.
  • Prinses Diana is de laatste tijd weer veel in het nieuws: op 31 augustus was het namelijk 25 jaar geleden dat zij overleed.Marlijn Weerdenburg brengt een eerbetoon.
Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Actuele video's

Meer actuele video's