Giedo van der Garde lacht na GP van Zandvoort: "Ferrari maakte er weer een zooitje van!"

Giedo van der Garde lacht na GP van Zandvoort: "Ferrari maakte er weer een zooitje van!"

Monday 5 September 2022 om 08:37

Giedo van der Garde schoof zondagavond aan bij Humberto om de Formule 1 GP van Zandvoort - die opnieuw werd gewonnen door Max Verstappen - na te beschouwen. De analist kon een lach niet onderdrukken: "Ferrari maakte er weer een zooitje van!" Ook de woede van Lewis Hamilton jegens zijn team Mercedes komt uitgebreid ter sprake.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Giedo van der Garde</em> lacht na GP van Zandvoort: &quot;<em>Ferrari</em> maakte er weer een zooitje van!&quot; Giedo van der Garde schoof zondagavond aan bij Humberto om de Formule 1 GP van Zandvoort - die opnieuw werd gewonnen door Max Verstappen - na te beschouwen. De analist kon een lach niet onderdrukken: "Ferrari maakte er weer een zooitje van!" Ook de woede van Lewis Hamilton jegens zijn team Mercedes komt uitgebreid ter sprake. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. "Fuckers"Humberto Tan vond de boosheid van Hamilton opmerkelijk, want zo heeft de presentator hem niet eerder gehoord. De zevenvoudig wereldkampioen noemde zijn team zelfs "fuckers". Van der Garde snapt de woede van Hamilton wel, want: "Hij zat er goed bij, tweede was hij sowieso geworden. Ze lieten hem niet naar binnen gaan en dat was gewoon een hele domme keuze." Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Giedo van der Garde lacht na GP van Zandvoort: "Ferrari maakte er weer een zooitje van!"

"Fuckers"
Humberto Tan vond de boosheid van Hamilton opmerkelijk, want zo heeft de presentator hem niet eerder gehoord. De zevenvoudig wereldkampioen noemde zijn team zelfs "fuckers". Van der Garde snapt de woede van Hamilton wel, want: "Hij zat er goed bij, tweede was hij sowieso geworden. Ze lieten hem niet naar binnen gaan en dat was gewoon een hele domme keuze."

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's