Humberto Unplugged: welk jonge zangtalent mag zaterdag live optreden in talkshow?

Humberto Unplugged: welk jonge zangtalent mag zaterdag live optreden in talkshow?

Monday 5 September 2022 om 10:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto Unplugged</em>: welk jonge zangtalent mag zaterdag live optreden in talkshow? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. The Voice of Holland keert voorlopig niet terug op televisie, maar Humberto Tan wil tóch een podium bieden aan het vele zangtalent dat in Nederland rondloopt. Daarom gaat hij met een microfoon op reis door Nederland om jonge nachtegaaltjes een kans te geven - en dat levert een aantal prachtige optredens op. Vervolgens is het aan de gasten in de studio om te bepalen wie er aanstaande zaterdag live mag optreden bij Humberto. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto Unplugged: welk jonge zangtalent mag zaterdag live optreden in talkshow?

The Voice of Holland keert voorlopig niet terug op televisie, maar Humberto Tan wil tóch een podium bieden aan het vele zangtalent dat in Nederland rondloopt. Daarom gaat hij met een microfoon op reis door Nederland om jonge nachtegaaltjes een kans te geven - en dat levert een aantal prachtige optredens op. Vervolgens is het aan de gasten in de studio om te bepalen wie er aanstaande zaterdag live mag optreden bij Humberto.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's