In Shownieuws: Maxime Meiland laat op Instagram haar nieuwe huis zien (video)

In Shownieuws: Maxime Meiland laat op Instagram haar nieuwe huis zien (video)

Monday 5 September 2022 om 17:59

De pasgetrouwde Maxime Meiland laat in een uitgebreide rondleiding op Instagram het nieuwe huis zien waar zij samen met echtgenoot Leroy Molkenboer en de twee dochtertjes Claire en Vivé onlangs in zijn getrokken. "We zijn natuurlijk druk van onszelf en we gaan dus voor rust in huis" zo typeert zij hun inrichtingsstijl. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder.

In <em>Shownieuws</em>: <em>Maxime Meiland</em> laat op Instagram haar nieuwe huis zien (video) De pasgetrouwde Maxime Meiland laat in een uitgebreide rondleiding op Instagram het nieuwe huis zien waar zij samen met echtgenoot Leroy Molkenboer en de twee dochtertjes Claire en Vivé onlangs in zijn getrokken. "We zijn natuurlijk druk van onszelf en we gaan dus voor rust in huis" zo typeert zij hun inrichtingsstijl. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland op vakantie met gezin en schoonfamilie, bekijk de leuke beelden Bekijk deze video » Was RTL Boulevard’s geluidsopname van bruiloft Maxime Meiland strafbaar? Bekijk deze video » Shownieuws: Erica Meiland vertelt openhartig over afscheid van haar moeder Bekijk deze video »
Entertainment :

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's