Johan Derksen maakt shirt Özcan Akyol belachelijk: "Waarschijnlijk gemaakt door een Syriër"

Johan Derksen maakt shirt Özcan Akyol belachelijk: "Waarschijnlijk gemaakt door een Syriër"

Dinsdag 6 september 2022 om 08:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> maakt shirt <em>Özcan Akyol</em> belachelijk: &quot;Waarschijnlijk gemaakt door een Syriër&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Schrijver/presentator Özcan Akyol is weer eens te gast bij Vandaag Inside. Hij neemt aan tafel plaats met een gloednieuw shirtje, dat hij volgens Johan Derksen uit Turkije heeft meegenomen. Akyol beaamt dat je daar bij een microfoon een gratis shirtje krijgt - de microfoon was voor Wilfred Genee, het shirtje voor hemzelf. Het is wel duidelijk dat Derksen het shirtje maar niks vindt: "Het is waarschijnlijk gemaakt door een Syriër!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Schrijver/presentator Özcan Akyol is weer eens te gast bij Vandaag Inside. Hij neemt aan tafel plaats met een gloednieuw shirtje, dat hij volgens Johan Derksen uit Turkije heeft meegenomen. Akyol beaamt dat je daar bij een microfoon een gratis shirtje krijgt - de microfoon was voor Wilfred Genee, het shirtje voor hemzelf. Het is wel duidelijk dat Derksen het shirtje maar niks vindt: "Het is waarschijnlijk gemaakt door een Syriër!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's