Veronica Offside gemist? Tom Staal bezoekt kermis Volendam: 'Belangrijker dan voetbal!'

Veronica Offside gemist? Tom Staal bezoekt kermis Volendam: 'Belangrijker dan voetbal!'

Maandag 5 september 2022 om 23:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 5 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? Tom Staal bezoekt kermis Volendam: 'Belangrijker dan voetbal!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 5 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tom Staal gaat wekelijks op pad voor Veronica Offside om voetbalfans te spotten. Dit keer was hij in Volendam, en daar bleken ze toch drukker te zijn met de jaarlijkse kermis. 'Dit is veel belangrijker dan voetbal.' Afgelopen weekend verloor FC Volendam met 4-0 van Sparta Rotterdam. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :

Tom Staal gaat wekelijks op pad voor Veronica Offside om voetbalfans te spotten. Dit keer was hij in Volendam, en daar bleken ze toch drukker te zijn met de jaarlijkse kermis. 'Dit is veel belangrijker dan voetbal.' Afgelopen weekend verloor FC Volendam met 4-0 van Sparta Rotterdam.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's