Johan Derksen fileert talkshow van Arjen Lubach: "Ik snap de magie van Lubach niet"

Johan Derksen fileert talkshow van Arjen Lubach: "Ik snap de magie van Lubach niet"

Dinsdag 6 september 2022 om 08:27

Gisteravond (maandag 5 september) is De Avondshow met Arjen Lubach begonnen aan een nieuw seizoen op NPO 1. Daar heeft Johan Derksen - natuurlijk - wel een mening over. "Ik snap de magie van Lubach niet," aldus de analist. Volgens hem voert de cabaretier/presentator "huis-tuin-en-keukengesprekjes" met zijn gasten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> fileert talkshow van <em>Arjen Lubach</em>: &quot;Ik snap de magie van Lubach niet&quot; Gisteravond (maandag 5 september) is De Avondshow met Arjen Lubach begonnen aan een nieuw seizoen op NPO 1. Daar heeft Johan Derksen - natuurlijk - wel een mening over. "Ik snap de magie van Lubach niet," aldus de analist. Volgens hem voert de cabaretier/presentator "huis-tuin-en-keukengesprekjes" met zijn gasten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. AutocueVolgens Derksen heeft Lubach een prima team achter de hand, maar de presentator leest vervolgens alleen voor van de autocue. "Als ze mij die autocue geven lees ik het ook voor!" stelt hij. Daar heeft Wilfred Genee zo zijn twijfels bij, want in het verleden blijkt Derksen al eens flinke moeilijkheden gehad te hebben met een autocue... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Autocue
Volgens Derksen heeft Lubach een prima team achter de hand, maar de presentator leest vervolgens alleen voor van de autocue. "Als ze mij die autocue geven lees ik het ook voor!" stelt hij. Daar heeft Wilfred Genee zo zijn twijfels bij, want in het verleden blijkt Derksen al eens flinke moeilijkheden gehad te hebben met een autocue...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's