Marion Pauw reageert op 'stelen' in Expeditie Robinson: "Heerlijk zoete wraak" (video)

Marion Pauw reageert op 'stelen' in Expeditie Robinson: "Heerlijk zoete wraak" (video)

Thriller-schrijfster Marion Pauw is de eerste kandidaat die naar huis wordt gestuurd in het gloednieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Ze krijgt veel over haar heen op Twitter en wordt uitgemaakt voor 'schijtwijf'. De blondine haalde namelijk een wraakactie uit. Ze reageert na haar deelname zelf op deze actie. Bekijk de video hieronder:

"Meteen opgegeten"
De schrijfster voelde de bui echter al hangen en besloot zoete wraak te nemen op haar teamgenoten. Zo besloot ze voordat de eilandraad plaatsvond ananas, bananen en cassave mee te stelen in haar rugzak: "De ananas heb ik de volgende dag meteen opgegeten", vertelt ze trots in de video hieronder. Ze vindt haar actie niet perse een naaistreek, maar 'zoete wraak.'

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marion Pauw</em> reageert op 'stelen' in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Heerlijk zoete wraak&quot; (video) Thriller-schrijfster Marion Pauw is de eerste kandidaat die naar huis wordt gestuurd in het gloednieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Ze krijgt veel over haar heen op Twitter en wordt uitgemaakt voor 'schijtwijf'. De blondine haalde namelijk een wraakactie uit. Ze reageert na haar deelname zelf op deze actie. Bekijk de video hieronder: "Meteen opgegeten"De schrijfster voelde de bui echter al hangen en besloot zoete wraak te nemen op haar teamgenoten. Zo besloot ze voordat de eilandraad plaatsvond ananas, bananen en cassave mee te stelen in haar rugzak: "De ananas heb ik de volgende dag meteen opgegeten", vertelt ze trots in de video hieronder. Ze vindt haar actie niet perse een naaistreek, maar 'zoete wraak.' Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Afvaller Marion Pauw neemt in Expeditie Robinson wraak op teamgenoten door eten te stelen Bekijk deze video » Expeditie Robinson-fans slopen Marion Pauw op Twitter: "Schijtwijf" Bekijk deze video »
TV :
Marion Pauw reageert op 'stelen' in Expeditie Robinson: "Heerlijk zoete wraak" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV