US Open: woeste Kyrgios slaat twee rackets kapot na verlies in kwartfinale

US Open: woeste Kyrgios slaat twee rackets kapot na verlies in kwartfinale

Woensdag 7 september 2022 om 09:00

Dat Nick Kyrgios een slechte verliezer met een nogal opvliegend karakter is wisten we al wel maar toch wist de Australische tennisser het publiek op de US Open dinsdagavond weer te verrassen: na verlies in de kwartfinale tegen Karen Khachanov sloeg hij niet één, maar twee tennisrackets aan gort. De beelden zie je hieronder.

US Open: woeste <em>Kyrgios</em> slaat twee rackets kapot na verlies in kwartfinale Dat Nick Kyrgios een slechte verliezer met een nogal opvliegend karakter is wisten we al wel maar toch wist de Australische tennisser het publiek op de US Open dinsdagavond weer te verrassen: na verlies in de kwartfinale tegen Karen Khachanov sloeg hij niet één, maar twee tennisrackets aan gort. De beelden zie je hieronder. De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv. Bekijk ook Serena Williams neemt afscheid van publiek op US Open, bekijk de video Bekijk deze video »
Tennis :
US Open: woeste Kyrgios slaat twee rackets kapot na verlies in kwartfinale

De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's