Jeroen Pauw: 'Geen kinderen hebben is een zegen én goed voor je footprint' (Op1)

Jeroen Pauw: 'Geen kinderen hebben is een zegen én goed voor je footprint' (Op1)

Thursday 8 September 2022 om 08:47

Voor zijn nieuwe programma Nederland is Vol onderzoekt Jeroen Pauw de grenzen van onze vaderlandse groei. De eerste uitzending, komende zondag, staat in het teken van vliegen. Pakt hij zelf de verantwoordelijkheid om Schiphol minder te bezoeken en zijn ecologische voetafdruk te beperken? 'Ik heb makkelijk praten want ik heb geen kinderen, dat is dus al één zegen.'

'Geen kinderen hebben is zeker een zegen'
Als Charles Groenhuijsen zich vervolgens hardop afvraagt of dat echt een zegen is kan Pauw niet anders dan daar volmondig ja op antwoorden. Hij vervolgt: 'Zeker als het gaat om je footprint.' Jeroen gaat overigens graag eens per jaar naar Curaçao maar dat moet ook kunnen toch?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Jeroen Pauw: 'Geen kinderen hebben is een zegen én goed voor je footprint' (<em>Op1</em>) Voor zijn nieuwe programma Nederland is Vol onderzoekt Jeroen Pauw de grenzen van onze vaderlandse groei. De eerste uitzending, komende zondag, staat in het teken van vliegen. Pakt hij zelf de verantwoordelijkheid om Schiphol minder te bezoeken en zijn ecologische voetafdruk te beperken? 'Ik heb makkelijk praten want ik heb geen kinderen, dat is dus al één zegen.' 'Geen kinderen hebben is zeker een zegen'Als Charles Groenhuijsen zich vervolgens hardop afvraagt of dat echt een zegen is kan Pauw niet anders dan daar volmondig ja op antwoorden. Hij vervolgt: 'Zeker als het gaat om je footprint.' Jeroen gaat overigens graag eens per jaar naar Curaçao maar dat moet ook kunnen toch? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jeroen Pauw: 'Geen kinderen hebben is een zegen én goed voor je footprint' (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's