Onze boerderij: en nu zelf: bekijk de eerste beelden van aflevering 2

Onze boerderij: en nu zelf: bekijk de eerste beelden van aflevering 2

Thursday 8 September 2022 om 12:10

Aanstaande zaterdag zien we de tweede aflevering van Onze boerderij: en nu zelf. Al jaren fantaseert Yvon Jaspers over haar eigen boerderij. Bekijk de eerste beelden van aflevering 2 hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Onze boerderij: en nu zelf</em>: bekijk de eerste beelden van aflevering 2 Aanstaande zaterdag zien we de tweede aflevering van Onze boerderij: en nu zelf. Al jaren fantaseert Yvon Jaspers over haar eigen boerderij. Bekijk de eerste beelden van aflevering 2 hieronder. Lees verder onder de video. KnoflookbollenDe eerste paaltjes staan in de grond, de varkens zijn druk met grond omwoelen: het begin van Onze boerderij: en nu zelf is er! In de aflevering van deze week plant Yvon haar eerste knoflookbollen, gaat ze verder met het ontwerpen van haar akkers en zet Suus met hulp van Yvon en een dierenarts haar derde kalfje op de wereld. Bekijk de video van KRO-NCRV hierboven. Je ziet Onze Boerderij: en nu zelf vanaf zaterdag 3 september elke zaterdag om 19:14 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van Onze boerderij: en nu zelf met Yvon Jaspers Bekijk deze video » HLF8 gemist? Wijnboerin Ilse maakt heerlijke wijn van Twentse druiven Bekijk deze video »
TV :
Onze boerderij: en nu zelf: bekijk de eerste beelden van aflevering 2

Knoflookbollen
De eerste paaltjes staan in de grond, de varkens zijn druk met grond omwoelen: het begin van Onze boerderij: en nu zelf is er! In de aflevering van deze week plant Yvon haar eerste knoflookbollen, gaat ze verder met het ontwerpen van haar akkers en zet Suus met hulp van Yvon en een dierenarts haar derde kalfje op de wereld. Bekijk de video van KRO-NCRV hierboven.

Je ziet Onze Boerderij: en nu zelf vanaf zaterdag 3 september elke zaterdag om 19:14 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's