Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerdrama

Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerdrama

Donderdag 8 september 2022 om 15:25

Dertig jaar na dato komt er een vijfdelige dramaserie over de Bijlmerramp. In de NPO-serie Rampvlucht zien we dierenarts Asha Willems, Trouw-journalist Vincent Dekker en Volkskrant-journalist Pierre Heijboer. Zij gaan samen op zoek naar antwoorden op vragen over de oorzaak van een de meest mysterieuze vliegrampen van de twintigste eeuw: de Bijlmerramp. Bekijk de trailer van Rampvlucht hieronder.

Rampvlucht is vanaf 29 september dagelijks om 20.30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1 of vooruit te kijken op NPO Plus. De slotaflevering wordt uitgezonden op dinsdag 4 oktober, exact 30 jaar na de ramp.

Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie <em>Rampvlucht</em> over de Bijlmerdrama Dertig jaar na dato komt er een vijfdelige dramaserie over de Bijlmerramp. In de NPO-serie Rampvlucht zien we dierenarts Asha Willems, Trouw-journalist Vincent Dekker en Volkskrant-journalist Pierre Heijboer. Zij gaan samen op zoek naar antwoorden op vragen over de oorzaak van een de meest mysterieuze vliegrampen van de twintigste eeuw: de Bijlmerramp. Bekijk de trailer van Rampvlucht hieronder. Rampvlucht is vanaf 29 september dagelijks om 20.30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1 of vooruit te kijken op NPO Plus. De slotaflevering wordt uitgezonden op dinsdag 4 oktober, exact 30 jaar na de ramp. Bekijk ook Zien: bloopers en gekkigheidjes uit 33 jaar Jan de Hoop (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerdrama

Actuele video's

Meer actuele video's