Steenrijk, Straatarm: moeder Belinda in tranen door boodschappen cheque

Steenrijk, Straatarm: moeder Belinda in tranen door boodschappen cheque

Donderdag 8 september 2022 om 13:54

In de aflevering van gisteren, woensdag 7 september, verruilden Jan en Claudia van Barneveld hun schitterende villa in Marbella voor het huis van Belinda en haar drie kinderen uit een Arnhemse volksbuurt. Belinda geniet van haar week in de Spaanse stad. Eenmaal terug in Nederland willen de rijke Jan en Claudia contact houden met Belinda en ze geven haar een boodschappen cheque. Ze houdt het niet droog bij het openen van de envelop. Bekijk de beelden hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: moeder <em>Belinda</em> in tranen door boodschappen cheque In de aflevering van gisteren, woensdag 7 september, verruilden Jan en Claudia van Barneveld hun schitterende villa in Marbella voor het huis van Belinda en haar drie kinderen uit een Arnhemse volksbuurt. Belinda geniet van haar week in de Spaanse stad. Eenmaal terug in Nederland willen de rijke Jan en Claudia contact houden met Belinda en ze geven haar een boodschappen cheque. Ze houdt het niet droog bij het openen van de envelop. Bekijk de beelden hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Bianca en Storm snappen werkwijze van familie Van der Wielen niet Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Familie van hartpatiënt Gio maakt van niets iets (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's