Veronica Offside gemist? Edwin van der Sar blijft bij Ajax, op een paard of toch niet? (video)

Veronica Offside gemist? Edwin van der Sar blijft bij Ajax, op een paard of toch niet? (video)

Zaterdag 10 september 2022 om 13:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 9 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Edwin van der Sar</em> blijft bij <em>Ajax</em>, op een paard of toch niet? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 9 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Aan tafel bij Veronica Offside zijn de gasten het erover eens dat het goed is voor de club dat Edwin van der Sar voor 3 jaar heeft bijgetekend bij Ajax. De club is er ook tevreden mee, getuige het lollige filmpje dat ze hebben geplaatst op Twitter. Voormalig profvoetballer Andy van der Meijde, zelf ook niet vies van realityfilmpjes, lacht: "Was het nou een hengst?" Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :

Aan tafel bij Veronica Offside zijn de gasten het erover eens dat het goed is voor de club dat Edwin van der Sar voor 3 jaar heeft bijgetekend bij Ajax. De club is er ook tevreden mee, getuige het lollige filmpje dat ze hebben geplaatst op Twitter. Voormalig profvoetballer Andy van der Meijde, zelf ook niet vies van realityfilmpjes, lacht: "Was het nou een hengst?"

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's