Zien: King Charles uit liefde voor Harry en Meghan in eerste toespraak

Zien: King Charles uit liefde voor Harry en Meghan in eerste toespraak

Zeventig jaar is koning Charles III klaargestoomd voor het koningschap en vandaag sprak hij voor het eerst zijn Britse volk toe. De hele wereld luistert mee wanneer Charles zijn toespraak houdt. Ook wil hij zijn liefde uiten voor Prins Harry en Meghan.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>King Charles</em> uit liefde voor <em>Harry en Meghan</em> in eerste toespraak Zeventig jaar is koning Charles III klaargestoomd voor het koningschap en vandaag sprak hij voor het eerst zijn Britse volk toe. De hele wereld luistert mee wanneer Charles zijn toespraak houdt. Ook wil hij zijn liefde uiten voor Prins Harry en Meghan. Tekst gaat verder onder de video. Harry en MeghanKoning Charles sprak in zijn eerste toespraak ook over zijn zoon prins Harry en diens vrouw Meghan. De vorst zei vanuit Buckingham Palace dat hij hen liefde stuurt terwijl ze hun leven 'over zee' verder opbouwen. Harry en Meghan maakten in 2020 bekend dat ze een stap terug zouden doen binnen het Britse koningshuis, ze wonen inmiddels met hun twee kinderen in Amerika. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: King Charles uit liefde voor Harry en Meghan in eerste toespraak

Harry en Meghan
Koning Charles sprak in zijn eerste toespraak ook over zijn zoon prins Harry en diens vrouw Meghan. De vorst zei vanuit Buckingham Palace dat hij hen liefde stuurt terwijl ze hun leven 'over zee' verder opbouwen. Harry en Meghan maakten in 2020 bekend dat ze een stap terug zouden doen binnen het Britse koningshuis, ze wonen inmiddels met hun twee kinderen in Amerika.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's