Feest in de Vandaag Inside-studio: Roxane Knetemann gaat trouwen (video)

Feest in de Vandaag Inside-studio: Roxane Knetemann gaat trouwen (video)

Zaterdag 10 september 2022 om 08:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Feest in de <em>Vandaag Inside</em>-studio: Roxane Knetemann gaat trouwen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Roxane Knetemann gaat trouwen! Reden dus voor een feestje in de Vandaag Inside-studio. Knetemann vertelt over het aanzoek en het blijkt dat Wilfred Genee een vooruitziende blik heeft. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Roxane Knetemann gaat trouwen! Reden dus voor een feestje in de Vandaag Inside-studio. Knetemann vertelt over het aanzoek en het blijkt dat Wilfred Genee een vooruitziende blik heeft.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's