Holland's Got Talent gemist? Marc-Marie Huijbregts in tranen door auditie Giada Valenti

Holland's Got Talent gemist? Marc-Marie Huijbregts in tranen door auditie Giada Valenti

Vrijdag 9 september 2022 om 22:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Zangeres Giadi Valenti komt uit het zonnige Italië, maar spreekt al een goed woordje Nederlands. Met een Italiaans nummer weet ze Marc-Marie Huijbregts meteen te ontroeren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Marc-Marie Huijbregts</em> in tranen door auditie <em>Giada Valenti</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Zangeres Giadi Valenti komt uit het zonnige Italië, maar spreekt al een goed woordje Nederlands. Met een Italiaans nummer weet ze Marc-Marie Huijbregts meteen te ontroeren. Tekst gaat verder onder de video. 'Dat komt door jou'Tijdens haar auditie bij Holland's Got Talent zingt Giadi Valenti een de Italiaanse versie van het bekende 'Dat komt door jou'. De zangeres weet een gevoelige snaar te raken bij de juryleden, en dan in het bijzonder bij Marc-Marie Huijbregts. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Marc-Marie Huijbregts in tranen door auditie Giada Valenti

'Dat komt door jou'
Tijdens haar auditie bij Holland's Got Talent zingt Giadi Valenti een de Italiaanse versie van het bekende 'Dat komt door jou'. De zangeres weet een gevoelige snaar te raken bij de juryleden, en dan in het bijzonder bij Marc-Marie Huijbregts.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's