Marc-Marie Huijbregts over jurylid Edson da Graça: "Een slijmballetje tingeling"

Marc-Marie Huijbregts over jurylid Edson da Graça: "Een slijmballetje tingeling"

Zaterdag 3 september 2022 om 12:00

Iedereen in Nederland die in het bezit is van enig talent mag vanaf deze week haar of zijn kunsten laten zien in een nieuw seizoen van Holland's Got Talent. De jury is lekker opgefrist met twee nieuwe gezichten Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marc-Marie Huijbregts</em> over jurylid <em>Edson da Graça</em>: &quot;Een slijmballetje tingeling&quot; Iedereen in Nederland die in het bezit is van enig talent mag vanaf deze week haar of zijn kunsten laten zien in een nieuw seizoen van Holland's Got Talent. De jury is lekker opgefrist met twee nieuwe gezichten Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts. Tekst gaat verder onder de video. Slijmballetje tingelingMarc-Marie en Edson mogen voortaan iedere vrijdag hun oordeel vellen samen met mede-juryleden Chantal Jansen en Dan Karaty. In RTL Boulevard vertelt Huijbregts over zijn nieuwe collega's: "Edson is een beetje een slijmballetje tingeling." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Marc-Marie Huijbregts over jurylid Edson da Graça: "Een slijmballetje tingeling"

Slijmballetje tingeling
Marc-Marie en Edson mogen voortaan iedere vrijdag hun oordeel vellen samen met mede-juryleden Chantal Jansen en Dan Karaty. In RTL Boulevard vertelt Huijbregts over zijn nieuwe collega's: "Edson is een beetje een slijmballetje tingeling."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's