Humberto Tan waarschuwt Rico Verhoeven: "Als ik stop zeg, is het stop" (video)

Humberto Tan waarschuwt Rico Verhoeven: "Als ik stop zeg, is het stop" (video)

Sunday 11 September 2022 om 10:21

Gisteren zagen we op RTL 4 de tweede aflevering van Humberto op Zaterdag, die beter scoorde dan de eerste. Wellicht kwam dit door de gasten Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Humberto ging voor de uitzending bij de kickboksers langs in de kleedkamers. Zie de beelden hieronder.

Stop!
Hesdy Gerges en Rico Verhoeven staan binnenkort tegenover elkaar in de boksring en zaten gisteravond bij Humberto tegenover elkaar aan tafel. Humberto sprak met de heren af dat wanneer hij 'stop' zegt, ze ook echt moeten stoppen: "Oke, we houden het rustig vandaag", zegt Rico.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto Tan</em> waarschuwt <em>Rico Verhoeven</em>: &quot;Als ik stop zeg, is het stop&quot; (video) Gisteren zagen we op RTL 4 de tweede aflevering van Humberto op Zaterdag, die beter scoorde dan de eerste. Wellicht kwam dit door de gasten Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Humberto ging voor de uitzending bij de kickboksers langs in de kleedkamers. Zie de beelden hieronder. Stop!Hesdy Gerges en Rico Verhoeven staan binnenkort tegenover elkaar in de boksring en zaten gisteravond bij Humberto tegenover elkaar aan tafel. Humberto sprak met de heren af dat wanneer hij 'stop' zegt, ze ook echt moeten stoppen: "Oke, we houden het rustig vandaag", zegt Rico. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto reageert op lage kijkcijfers Humberto op Zaterdag: "Niet waar we blij van worden" Bekijk deze video »
TV :
Humberto Tan waarschuwt Rico Verhoeven: "Als ik stop zeg, is het stop" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's