Humberto op Zaterdag: Waldemar Torenstra en Marco Kroon over De Vuurlinie

Humberto op Zaterdag: Waldemar Torenstra en Marco Kroon over De Vuurlinie

Sunday 11 September 2022 om 13:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Meestal maken ze pas een film over je als je dood bent, maar voor Marco Kroon gaat deze droom nu al in vervulling. De opnames van 'De Vuurlinie' zijn momenteel in volle gang. De film vertelt het verhaal van Marco's tijd in Afghanistan. Acteur Waldemar Torenstra en Marco Kroon vertellen over de film. Dutch FilmWorks brengt De Vuurlinie in september 2023 uit in de bioscoop. Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op Zaterdag</em>: Waldemar Torenstra en Marco Kroon over <em>De Vuurlinie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Meestal maken ze pas een film over je als je dood bent, maar voor Marco Kroon gaat deze droom nu al in vervulling. De opnames van 'De Vuurlinie' zijn momenteel in volle gang. De film vertelt het verhaal van Marco's tijd in Afghanistan. Acteur Waldemar Torenstra en Marco Kroon vertellen over de film. Dutch FilmWorks brengt De Vuurlinie in september 2023 uit in de bioscoop. Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto op Zaterdag: Waldemar Torenstra en Marco Kroon over De Vuurlinie

Actuele video's

Meer actuele video's