Humberto Op Zaterdag: Rico Verhoeven en Hesdy Gerges staan lijnrecht tegenover elkaar gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zaterdag: Rico Verhoeven en Hesdy Gerges staan lijnrecht tegenover elkaar gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-09-10 22:41:00

Uitzending van Humberto Op Zaterdag gemist?

Humberto Op Zaterdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het gewone leven is weer begonnen en de vier talkshowpresentatoren van RTL moeten toch weer iets doen. Ook Humberto Tan is weer aan de beurt: Humberto is op zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Dit zijn de gasten van zaterdag 10 september. In de linkerhoek: Hesdy Gerges! En in de rechterhoek: Rico Verhoeven! Binnenkort staan ze tegenover elkaar in de boksring en vanavond zitten ze bij Humberto tegenover elkaar aan tafel. Mis het niet! Vanavond in Humberto blikken we terug op de hitserie B&B Vol Liefde met de spraakmakende kandidaat Richard, weejewel. We bespreken het laatste nieuws over Groot-Brittannië en de officiële proclamatie van King Charles met Suse van Kleef, royalty reporter op locatie Annemarie de Kunder én Brits Koningshuis-fanaat Arno Tax-Pointer. Waldemar Torenstra speelt Marco Kroon in 'De Vuurlinie'! Vanavond vertellen ze alles over deze nieuwe Nederlandse film en onthullen ze welke bekende namen er nog meer in de film te zien zijn. Vorige week maakte hij een spetterende indruk met zijn auditie bij Holland’s Got Talent en was hij bij ons te gast. Vanavond vat onze Studio-Songwriter Collin Hoeve opnieuw de uitzending samen in een zelfgeschreven lied. Iedere week trekken we met ons team door het land, op zoek naar de grootste en meest bijzondere zangtalenten van Nederland. Vorige week kozen zangdeskundigen Marlijn Weerdenburg en Floor Jansen unaniem onze winnaar van vandaag: Joris Geluk! Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto Tan waarschuwt Rico Verhoeven: "Als ik stop zeg, is het stop" (video) Bekijk deze video » Humberto: 'gratis reclame' de reden van Richard om mee te doen aan B&B Vol Liefde Bekijk deze video » Humberto op Zaterdag gemist? Collin Hoeve vat de uitzending samen Bekijk deze video » Zien: Humberto Unplugged-winnaar Joris Geluk in Humberto op Zaterdag Bekijk deze video » Humberto op Zaterdag: Waldemar Torenstra en Marco Kroon over De Vuurlinie Bekijk deze video »
Uitzending :
Humberto Op Zaterdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip, Sport

Uitzending van Humberto Op Zaterdag gemist? Het gewone leven is weer begonnen en de vier talkshowpresentatoren van RTL moeten toch weer iets doen. Ook Humberto Tan is weer aan de beurt: Humberto is op zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Dit zijn de gasten van zaterdag 10 september.

  • In de linkerhoek: Hesdy Gerges! En in de rechterhoek: Rico Verhoeven! Binnenkort staan ze tegenover elkaar in de boksring en vanavond zitten ze bij Humberto tegenover elkaar aan tafel. Mis het niet!

  • Vanavond in Humberto blikken we terug op de hitserie B&B Vol Liefde met de spraakmakende kandidaat Richard, weejewel.

  • We bespreken het laatste nieuws over Groot-Brittannië en de officiële proclamatie van King Charles met Suse van Kleef, royalty reporter op locatie Annemarie de Kunder én Brits Koningshuis-fanaat Arno Tax-Pointer.

  • Waldemar Torenstra speelt Marco Kroon in 'De Vuurlinie'! Vanavond vertellen ze alles over deze nieuwe Nederlandse film en onthullen ze welke bekende namen er nog meer in de film te zien zijn.

  • Vorige week maakte hij een spetterende indruk met zijn auditie bij Holland’s Got Talent en was hij bij ons te gast. Vanavond vat onze Studio-Songwriter Collin Hoeve opnieuw de uitzending samen in een zelfgeschreven lied.

  • Iedere week trekken we met ons team door het land, op zoek naar de grootste en meest bijzondere zangtalenten van Nederland. Vorige week kozen zangdeskundigen Marlijn Weerdenburg en Floor Jansen unaniem onze winnaar van vandaag: Joris Geluk!

Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zaterdag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto op Zaterdag

Humberto Op Zaterdag video's

Humberto Op Zaterdag TV-Nieuws