Özcan Akyol is niet blij met Chris Woerts: "Het spaargeld van mijn kinderen is weg!"

Özcan Akyol is niet blij met Chris Woerts: "Het spaargeld van mijn kinderen is weg!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Özcan Akyol</em> is niet blij met <em>Chris Woerts</em>: &quot;Het spaargeld van mijn kinderen is weg!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chris Woerts heeft vaak verkondigd in Vandaag Inside dat het investeren in bitcoins een goed idee is. Özcan Akyol, regelmatig tafelgast in het programma, lijkt zijn advies te hebben opgevolgd - maar dat pakt nu helemaal verkeerd uit. Maandagavond zocht Akyol de confrontatie met Woerts. "Het spaargeld van de kinderen, alles is weg. Wat flik je me nou!" Als Woerts begint met een betoog waarom het weer beter zal worden, is Akyol het zat: "Ik heb geen interesse meer." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chris Woerts heeft vaak verkondigd in Vandaag Inside dat het investeren in bitcoins een goed idee is. Özcan Akyol, regelmatig tafelgast in het programma, lijkt zijn advies te hebben opgevolgd - maar dat pakt nu helemaal verkeerd uit. Maandagavond zocht Akyol de confrontatie met Woerts. "Het spaargeld van de kinderen, alles is weg. Wat flik je me nou!" Als Woerts begint met een betoog waarom het weer beter zal worden, is Akyol het zat: "Ik heb geen interesse meer."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV