Keuringsdienst van waarde: apenarbeid in je kokosmelk? Bestaat dat?

Keuringsdienst van waarde: apenarbeid in je kokosmelk? Bestaat dat?

Dinsdag 13 september 2022 om 13:25

Donderdag, 15 september, gaat het in Keuringsdienst van waarde over kokosmelk. De Keuringsdienst zag iets vreemds. Het staat er namelijk echt: no monkey labor. Apenarbeid? In je kokosmelk? Een romige nieuwe aflevering van Keuringsdienst van waarde zie je donderdag. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde over kokosmelk hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em>: apenarbeid in je kokosmelk? Bestaat dat? Donderdag, 15 september, gaat het in Keuringsdienst van waarde over kokosmelk. De Keuringsdienst zag iets vreemds. Het staat er namelijk echt: no monkey labor. Apenarbeid? In je kokosmelk? Een romige nieuwe aflevering van Keuringsdienst van waarde zie je donderdag. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde over kokosmelk hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: zijn 'duurzame' vakantie's onzin? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's