Keuringsdienst van waarde: zijn 'duurzame' vakantie's onzin? (video)

Keuringsdienst van waarde: zijn 'duurzame' vakantie's onzin? (video)

Thursday 8 September 2022 om 15:03

Vanavond gaat het in Keuringsdienst van Waarde over 'duurzame vakanties.' Van exclusieve safari’s tot all inclusives in Turkije. Niet alleen ver, maar ook fair. Maar hoe doen ze dat eigenlijk: je vakantie duurzaam maken? Je ziet het vanavond bij NPO 3! Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (7 september) hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em>: zijn 'duurzame' vakantie's onzin? (video) Vanavond gaat het in Keuringsdienst van Waarde over 'duurzame vakanties.' Van exclusieve safari’s tot all inclusives in Turkije. Niet alleen ver, maar ook fair. Maar hoe doen ze dat eigenlijk: je vakantie duurzaam maken? Je ziet het vanavond bij NPO 3! Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (7 september) hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemis? Teun van de Keuken en Marijn Frank over 20 jaar Keuringsdienst van Waarde Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's