Opsporing Verzocht: fietser ernstig mishandeld in Nijmegen, verdachten op beeld

Opsporing Verzocht: fietser ernstig mishandeld in Nijmegen, verdachten op beeld

Dinsdag 13 september 2022 om 22:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: fietser ernstig mishandeld in Nijmegen, verdachten op beeld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 september terugkijken. De politie in Nijmegen is op zoek naar twee jong ogende mannen die in juni 2022 een fietser in elkaar sloegen, naar het schijnt zonder enige aanleiding. Het slachtoffer was na zijn werk op weg naar huis toen hij in de straat Karrengas ineens werd aangevallen. Opsporing Verzocht deelde dinsdagavond de beelden. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: fietser ernstig mishandeld in Nijmegen, verdachten op beeld

De politie in Nijmegen is op zoek naar twee jong ogende mannen die in juni 2022 een fietser in elkaar sloegen, naar het schijnt zonder enige aanleiding. Het slachtoffer was na zijn werk op weg naar huis toen hij in de straat Karrengas ineens werd aangevallen. Opsporing Verzocht deelde dinsdagavond de beelden.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's