In Op1 Marjolein Moor over noodfonds voor mensen met onbetaalbare energierekening

In Op1 Marjolein Moor over noodfonds voor mensen met onbetaalbare energierekening

Dinsdag 13 september 2022 om 23:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In <em>Op1</em> <em>Marjolein Moor</em> over <em>noodfonds</em> voor mensen met onbetaalbare energierekening Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 vanavond legt Marjolein Moor (PvdA wethouder van Amsterdam) uit waarom bij haar de alarmbellen gaan rinkelen bij het horen van het plan van het kabinet om een noodfonds op te richten voor wie zijn energierekening niet kan betalen. Volgens de wethouder is het fijn als je dan geholpen wordt maar zij denkt aan maatregelen zoals een kostenplafond om de problemen juist te voorkomen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
In Op1 Marjolein Moor over noodfonds voor mensen met onbetaalbare energierekening

In Op1 vanavond legt Marjolein Moor (PvdA wethouder van Amsterdam) uit waarom bij haar de alarmbellen gaan rinkelen bij het horen van het plan van het kabinet om een noodfonds op te richten voor wie zijn energierekening niet kan betalen. Volgens de wethouder is het fijn als je dan geholpen wordt maar zij denkt aan maatregelen zoals een kostenplafond om de problemen juist te voorkomen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's