Heeft Ellen ten Damme spijt van onthulling seksueel misbruik? "Media gaat ermee aan de haal"

Heeft Ellen ten Damme spijt van onthulling seksueel misbruik? "Media gaat ermee aan de haal"

Wednesday 14 September 2022 om 08:50

Ellen ten Damme schoof dinsdagavond aan bij Jinek om te praten over haar nieuwe voorstelling Barock, maar Eva Jinek wilde ook nog het één en ander weten over de onthullingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag die Ten Damme heeft gedaan. Daar lijkt ze spijt van te hebben, want: "Media zoekt sensatie en gaat ermee aan de haal."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Heeft <em>Ellen ten Damme</em> spijt van onthulling seksueel misbruik? &quot;Media gaat ermee aan de haal&quot; Ellen ten Damme schoof dinsdagavond aan bij Jinek om te praten over haar nieuwe voorstelling Barock, maar Eva Jinek wilde ook nog het één en ander weten over de onthullingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag die Ten Damme heeft gedaan. Daar lijkt ze spijt van te hebben, want: "Media zoekt sensatie en gaat ermee aan de haal." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "Nooit mijn bedoeling"In het programma De geknipte gast van Özcan Akyol deed Ten Damme haar onthullingen, waarbij ze sterk hintte op grensoverschrijdend gedrag van Ali B - die destijds al op een zijspoor was beland na de #BOOS-uitzending over The Voice of Holland. Ten Damme beweert bij Jinek dat het "nooit haar bedoeling" was om er iets over te zeggen en ze lijkt er nu ook helemaal klaar mee te zijn: "Ik wil er nooit meer iets over zeggen." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Heeft Ellen ten Damme spijt van onthulling seksueel misbruik? "Media gaat ermee aan de haal"

"Nooit mijn bedoeling"
In het programma De geknipte gast van Özcan Akyol deed Ten Damme haar onthullingen, waarbij ze sterk hintte op grensoverschrijdend gedrag van Ali B - die destijds al op een zijspoor was beland na de #BOOS-uitzending over The Voice of Holland. Ten Damme beweert bij Jinek dat het "nooit haar bedoeling" was om er iets over te zeggen en ze lijkt er nu ook helemaal klaar mee te zijn: "Ik wil er nooit meer iets over zeggen."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's