Indrukwekkend afscheid Queen Elizabeth: "20 minuten lang doodstil" (video)

Indrukwekkend afscheid Queen Elizabeth: "20 minuten lang doodstil" (video)

Woensdag 14 september 2022 om 20:20

Honderdduizenden Britten waren vandaag in Londen voor het afscheid van Queen Elizabeth. Om een laatste eer aan haar te bewijzen reisden zij af naar Wetsminster Hall, waar het publiek vier dagen lang afscheid kan nemen.

Indrukwekkend afscheid <em>Queen Elizabeth</em>: &quot;20 minuten lang doodstil&quot; (video) Honderdduizenden Britten waren vandaag in Londen voor het afscheid van Queen Elizabeth. Om een laatste eer aan haar te bewijzen reisden zij af naar Wetsminster Hall, waar het publiek vier dagen lang afscheid kan nemen. DoodstilMaandag is de uitvaart van de Queen, Annemarie de Kunder en Jeroen Snel zijn aanwezig in Londen en kijken hun ogen uit. Veel Britten zijn aanwezig om hun respect te uiten, maar de rijen zijn ellenlang. Het is een indrukwekkend afscheid aldus Annemarie: "Het was 20 minuten lang doodstil." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Indrukwekkend afscheid Queen Elizabeth: "20 minuten lang doodstil" (video)

Doodstil
Maandag is de uitvaart van de Queen, Annemarie de Kunder en Jeroen Snel zijn aanwezig in Londen en kijken hun ogen uit. Veel Britten zijn aanwezig om hun respect te uiten, maar de rijen zijn ellenlang. Het is een indrukwekkend afscheid aldus Annemarie: "Het was 20 minuten lang doodstil."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's