Rachel Hazes over taart Instagram-post voor zoon André: "Dat was privé" (video)

Rachel Hazes over taart Instagram-post voor zoon André: "Dat was privé" (video)

Vrijdag 16 september 2022 om 12:35

Rachel Hazes laat donderdag weten dat haar onlangs geplaatste Instagram-post over haar zoon eigenlijk privé was. Aan Shownieuws-deskundige Guido den Aantrekker laat ze weten dat het 'iets is' tussen André en haar.

Taart
Rachel deelde op Instagram een foto van een taart waarop "één jaar" staat, maar ze schreef niet waar die voor is. Op sociale media wordt gesuggereerd dat zij viert dat haar zoon een jaar geleden is afgekickt.

Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Guido den Aantrekker over Rachel Hazes en haar Instagrampost.

Rachel Hazes over taart Instagram-post voor zoon André: "Dat was privé" (video) Rachel Hazes laat donderdag weten dat haar onlangs geplaatste Instagram-post over haar zoon eigenlijk privé was. Aan Shownieuws-deskundige Guido den Aantrekker laat ze weten dat het 'iets is' tussen André en haar. TaartRachel deelde op Instagram een foto van een taart waarop "één jaar" staat, maar ze schreef niet waar die voor is. Op sociale media wordt gesuggereerd dat zij viert dat haar zoon een jaar geleden is afgekickt. Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Guido den Aantrekker over Rachel Hazes en haar Instagrampost. Bekijk ook Rachel Hazes gelogen over verslaving André Hazes?: "Ze draait het de hele tijd" (video) Bekijk deze video » Rachel Hazes weigert te praten met Rob Goossens: "Aantal mensen hier in deze studio" Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's