Vier handen op één Buik met Heleen van Royen: Levi's grootste angst is Jeugdzorg

Vier handen op één Buik met Heleen van Royen: Levi's grootste angst is Jeugdzorg

Woensdag 14 september 2022 om 12:57

Gisteren zagen we Heleen van Royen een 20-jarige moeder bijstaan in het NPO 3-programma Vier handen op één buik. De schrijfster ging langs bij Levi en haar vriend Martin. Bekijk wat fragmenten uit de uitzending van 13 september hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Vier handen op één Buik</em> met <em>Heleen van Royen</em>: Levi's grootste angst is Jeugdzorg Gisteren zagen we Heleen van Royen een 20-jarige moeder bijstaan in het NPO 3-programma Vier handen op één buik. De schrijfster ging langs bij Levi en haar vriend Martin. Bekijk wat fragmenten uit de uitzending van 13 september hieronder. Lees verder onder de video. Bekende papaNaast de bekende mama's dit seizoen zien we ook een bekende papa. Özcan Akyol is namelijk binnenkort - samen met zijn partner Anna - te zien in het NPO-programma: "Ik moest er goed over nadenken", liet hij onlangs bij Koffietijd weten. Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Özcan Akyol over deelname Vier handen op één buik: "Moest er goed over nadenken" Bekijk deze video »

Bekende papa
Naast de bekende mama's dit seizoen zien we ook een bekende papa. Özcan Akyol is namelijk binnenkort - samen met zijn partner Anna - te zien in het NPO-programma: "Ik moest er goed over nadenken", liet hij onlangs bij Koffietijd weten.

Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's