Bizarre beelden: Ongehoord Nederland met item over "negers" die "blanken" in elkaar slaan

Bizarre beelden: Ongehoord Nederland met item over "negers" die "blanken" in elkaar slaan

De extreemrechtse Omroep Ongehoord Nederland ligt opnieuw onder vuur. Volgens NPO-voorzitter Frederieke Leeflang heeft de omroep met een 'racisme'-item in de uitzending van gisteren 'de grens van de redactionele vrijheid bereikt'. Bekijk de beelden uit de uitzending hieronder.

Lees verder onder de video.

Bizarre beelden: <em>Ongehoord Nederland</em> met item over &quot;negers&quot; die &quot;blanken&quot; in elkaar slaan De extreemrechtse Omroep Ongehoord Nederland ligt opnieuw onder vuur. Volgens NPO-voorzitter Frederieke Leeflang heeft de omroep met een 'racisme'-item in de uitzending van gisteren 'de grens van de redactionele vrijheid bereikt'. Bekijk de beelden uit de uitzending hieronder. Lees verder onder de video. 'Racisme'-itemIn de uitzending van Ongehoord Nieuws werd een compilatie getoond van internetfilmpjes waarin mensen van kleur witte mensen in elkaar slaan. Volgens de NPO staat redactionele vrijheid hoog in het vaandel, maar 'zijn er wel grenzen aan wat racistische of discriminerende uitlatingen betreft'. De NPO verzoekt het Commissariaat voor de Media zich over de zaak uit te spreken. De omroep kreeg in juli al een financiële sanctie opgelegd van de NPO, omdat de omroep zich niet aan de journalistieke code van de NPO hield. Bekijk het item hierboven. Arjen Lubach maakt Sywert van Lienden belachelijk en vergelijkt hem met Ernie Bekijk deze video » ZIEN: Dick Benschop over z'n vertrek bij Schiphol: "Het was voor mij een grote eer" Bekijk deze video » Azerbeidzjan veroorzaakt heftige explosies bij bombardement, bekijk de dronebeelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizarre beelden: Ongehoord Nederland met item over "negers" die "blanken" in elkaar slaan

'Racisme'-item
In de uitzending van Ongehoord Nieuws werd een compilatie getoond van internetfilmpjes waarin mensen van kleur witte mensen in elkaar slaan. Volgens de NPO staat redactionele vrijheid hoog in het vaandel, maar 'zijn er wel grenzen aan wat racistische of discriminerende uitlatingen betreft'. De NPO verzoekt het Commissariaat voor de Media zich over de zaak uit te spreken. De omroep kreeg in juli al een financiële sanctie opgelegd van de NPO, omdat de omroep zich niet aan de journalistieke code van de NPO hield.

Bekijk het item hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's