Arjen Lubach maakt Sywert van Lienden belachelijk en vergelijkt hem met Ernie

Arjen Lubach maakt Sywert van Lienden belachelijk en vergelijkt hem met Ernie

Donderdag 15 september 2022 om 08:53

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> maakt Sywert van Lienden belachelijk en vergelijkt hem met <em>Ernie</em> Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Woensdag werd voor de zoveelste maal bevestigd dat Sywert van Lienden een onbetrouwbare, oplichtende crimineel is. De Volkskrant publiceerde namelijk stukken uit tapes waarop Van Lienden stelde dat zijn kompanen en hij "gillend rijk" zouden worden van de mondkapjesdeal. Uiteraard springt ook Arjen Lubach hierop in door Van Lienden keihard aan te pakken in De Avondshow met Arjen Lubach. Volgens de presentator is Van Lienden "het grappigste wat uit de coronacrisis is gekomen". Hij noemt hem "een lul" en vergelijkt de voorman van Stichting Hulptroepen Alliantie ook nog eens met Ernie uit Sesamstraat. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach maakt Sywert van Lienden belachelijk en vergelijkt hem met Ernie

Woensdag werd voor de zoveelste maal bevestigd dat Sywert van Lienden een onbetrouwbare, oplichtende crimineel is. De Volkskrant publiceerde namelijk stukken uit tapes waarop Van Lienden stelde dat zijn kompanen en hij "gillend rijk" zouden worden van de mondkapjesdeal. Uiteraard springt ook Arjen Lubach hierop in door Van Lienden keihard aan te pakken in De Avondshow met Arjen Lubach. Volgens de presentator is Van Lienden "het grappigste wat uit de coronacrisis is gekomen". Hij noemt hem "een lul" en vergelijkt de voorman van Stichting Hulptroepen Alliantie ook nog eens met Ernie uit Sesamstraat.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's