Holland's Got Talent gemist? Theater Tegendraads zingt 'Ik doe m'n eigen ding'

Holland's Got Talent gemist? Theater Tegendraads zingt 'Ik doe m'n eigen ding'

Vrijdag 16 september 2022 om 22:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Theater Tegendraads is een werkplaats en theatergroep met spelers met een verstandelijke beperking. De groep staan op het podium bij Holland's Got Talent en doet auditie met hun eigen nummer 'Ik doe m'n eigen ding'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Theater Tegendraads</em> zingt 'Ik doe m'n eigen ding' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Theater Tegendraads is een werkplaats en theatergroep met spelers met een verstandelijke beperking. De groep staan op het podium bij Holland's Got Talent en doet auditie met hun eigen nummer 'Ik doe m'n eigen ding'. Tekst gaat verder onder de video. Theater TegendraadsTheater Tegendraads weet zowel de jury als het publiek in de zaal te overtuigen van hun kunsten. Enthousiast wordt er meegeklapt op het ritme van de muziek. Na afloop van het optreden wordt de groep overladen door een oorverdovend applaus. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Theater Tegendraads zingt 'Ik doe m'n eigen ding'

Theater Tegendraads
Theater Tegendraads weet zowel de jury als het publiek in de zaal te overtuigen van hun kunsten. Enthousiast wordt er meegeklapt op het ritme van de muziek. Na afloop van het optreden wordt de groep overladen door een oorverdovend applaus.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's