Angela de Jong in Jinek over nominaties Televizier-Ring: 'Belachelijk' (video)

Angela de Jong in Jinek over nominaties Televizier-Ring: 'Belachelijk' (video)

Zaterdag 17 september 2022 om 09:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Angela de Jong in <em>Jinek</em> over nominaties <em>Televizier-Ring</em>: 'Belachelijk' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De nominaties voor de Gouden Televizier-Ring zijn vrijdag bekendgemaakt. De laatste drie programma's die kans maken op de felbegeerde Ring zijn Even Tot Hier, De Bevers en Het Jachtseizoen. Angela de Jong is te gast in Jinek en noemt de nominaties 'belachelijk'. Volgens haar is alleen de nominatie van Even Tot Hier terecht, en de andere twee programma's niet. 'Ik moet aan mijn moeder uitleggen wie John de Bever is.' Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong in Jinek over nominaties Televizier-Ring: 'Belachelijk' (video)

De nominaties voor de Gouden Televizier-Ring zijn vrijdag bekendgemaakt. De laatste drie programma's die kans maken op de felbegeerde Ring zijn Even Tot Hier, De Bevers en Het Jachtseizoen. Angela de Jong is te gast in Jinek en noemt de nominaties 'belachelijk'. Volgens haar is alleen de nominatie van Even Tot Hier terecht, en de andere twee programma's niet. 'Ik moet aan mijn moeder uitleggen wie John de Bever is.'

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's