John van den Heuvel over dreiging Amalia: "Prinses in vizier van Mocro Maffia"

John van den Heuvel over dreiging Amalia: "Prinses in vizier van Mocro Maffia"

Zaterdag 17 september 2022 om 21:00

Schokkend nieuws over prinses Amalia. Volgens De Telegraaf hebben kopstukken van de Mocro Maffia het voorzien op de 18-jarige kroonprinses. John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over de dreiging rond Amalia.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John van den Heuvel</em> over dreiging <em>Amalia</em>: &quot;Prinses in vizier van Mocro Maffia&quot; Schokkend nieuws over prinses Amalia. Volgens De Telegraaf hebben kopstukken van de Mocro Maffia het voorzien op de 18-jarige kroonprinses. John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over de dreiging rond Amalia. Tekst gaat verder onder de video. Dreiging Amalia"Voor Amalia zou het zijn dat haar leven beperkter gaat worden", aldus John van den Heuvel. De beveiliging rond Amalia zou inmiddels flink zijn opgeschroefd. En de dreiging zou zo serieus zijn dat ze tijdelijk niet meer in haar studentenhuis zou wonen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John van den Heuvel over dreiging Amalia: "Prinses in vizier van Mocro Maffia"

Dreiging Amalia
"Voor Amalia zou het zijn dat haar leven beperkter gaat worden", aldus John van den Heuvel. De beveiliging rond Amalia zou inmiddels flink zijn opgeschroefd. En de dreiging zou zo serieus zijn dat ze tijdelijk niet meer in haar studentenhuis zou wonen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's