De Alleskunner VIPS gemist? Actrice Stephanie Tency kijkt scheel van de petjes

De Alleskunner VIPS gemist? Actrice Stephanie Tency kijkt scheel van de petjes

Gisteravond zagen we bij SBS6 een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS.
Een van de opdrachten was 'petje af'. Dit leverde grappige beelden op. Deelneemster en actrice Stephanie Tency kijkt er zelfs scheel van. Bekijk de hilarische beelden met de BN'ers hieronder.

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner VIPS</em> gemist? Actrice Stephanie Tency kijkt scheel van de petjes Gisteravond zagen we bij SBS6 een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS.Een van de opdrachten was 'petje af'. Dit leverde grappige beelden op. Deelneemster en actrice Stephanie Tency kijkt er zelfs scheel van. Bekijk de hilarische beelden met de BN'ers hieronder. De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk het hilarische ballenspel in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video » De opblaas flamingo's zorgen voor hilarische beelden in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's