Bekijk het hilarische ballenspel in De Alleskunner VIPS

Bekijk het hilarische ballenspel in De Alleskunner VIPS

Sunday 11 September 2022 om 13:15

Gisteravond zagen we bij SBS6 een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS.
Een van de opdrachten in dit programma was het ballenspel. Met twee ballen aan een sjaal tussen de benen moesten de deelnemers blikjes omgooien op de grond. Bekijk de hilarische beelden met de BN'ers hieronder.

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk het hilarische ballenspel in <em>De Alleskunner VIPS</em> Gisteravond zagen we bij SBS6 een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS.Een van de opdrachten in dit programma was het ballenspel. Met twee ballen aan een sjaal tussen de benen moesten de deelnemers blikjes omgooien op de grond. Bekijk de hilarische beelden met de BN'ers hieronder. De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Alleskunner VIPS: zoektocht naar rood veertje in bad vol kussens zorgt voor chaos Bekijk deze video » Alleskunner VIPS gemist? Stoeien met een zwembroek zorgt voor hilarische beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's