Heftig nieuws voor Gerry in Een Jaar Van Je Leven: "Ik moet nu weg!" (video)

Heftig nieuws voor Gerry in Een Jaar Van Je Leven: "Ik moet nu weg!" (video)

Tuesday 20 September 2022 om 15:17

Deelneemster Gerry krijgt een brief en barst in tranen bij het lezen van de tekst: "Ik ga nu weg", is het eerste wat ze zegt na het bekijken van het nieuws. "Ik moet nu weg. Heel snel", zegt ze rennend door de loods van Een Jaar Van Je Leven. Benieuwd hoe dit afloopt? Kijk vanavond naar een nieuwe aflevering bij SBS6.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Videoland.

Heftig nieuws voor Gerry in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: &quot;Ik moet nu weg!&quot; (video) Deelneemster Gerry krijgt een brief en barst in tranen bij het lezen van de tekst: "Ik ga nu weg", is het eerste wat ze zegt na het bekijken van het nieuws. "Ik moet nu weg. Heel snel", zegt ze rennend door de loods van Een Jaar Van Je Leven. Benieuwd hoe dit afloopt? Kijk vanavond naar een nieuwe aflevering bij SBS6. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Videoland. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven-Nadir 'maakt het uit' met Zoë: "Je bent mijn type niet" (video) Bekijk deze video » In Een Jaar Van Je Leven: vanavond ballonnen blazen tot ze knappen (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's