In Een Jaar Van Je Leven: vanavond ballonnen blazen tot ze knappen (video)

In Een Jaar Van Je Leven: vanavond ballonnen blazen tot ze knappen (video)

Maandag 19 september 2022 om 16:38

Het is weer tijd voor een verdienopdracht: ballonnen blazen tot ze knappen. Met een bril op maar zonder oordopjes! Wat levert het op? Je ziet het vanavond bij SBS6. Bekijk het fragment uit Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

In <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: vanavond <em>ballonnen</em> blazen tot ze knappen (video) Het is weer tijd voor een verdienopdracht: ballonnen blazen tot ze knappen. Met een bril op maar zonder oordopjes! Wat levert het op? Je ziet het vanavond bij SBS6. Bekijk het fragment uit Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Quincy in Een Jaar van je Leven: 'Mijn spieren worden opgevreten' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven-Nadir 'maakt het uit' met Zoë: "Je bent mijn type niet" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's