Video: Liedje Op Het Eerste Gezicht-presentatrices over nieuwe SBS6-datingshow

Video: Liedje Op Het Eerste Gezicht-presentatrices over nieuwe SBS6-datingshow

Donderdag 22 september 2022 om 14:46

Begin november zien we een splinternieuwe datingshow op SBS6, namelijk Liedje Op Het Eerste Gezicht. Wendy van Dijk en Edsilia Rombley presenteren de show en maakten vandaag het nieuws bekend. Bekijk de Instagramvideo van Wendy hieronder.

Muzikale blinddate
De twee dames zijn ontzettend blij dat ze samen mogen presenteren en delen hun coming out op social media: "Jaaaaa onze coming out! Die lieve leuke Edsilia Rombley en ik presenteren het nieuwe programma Liedje Op Het Eerste Gezicht. Zes singles gaan op muzikale blinddate! Hoe spannend. Daten en nog zingen ook", schrijft Wendy van Dijk vandaag op haar Instagram bij de onderstaande beelden.

Video: <em>Liedje Op Het Eerste Gezicht</em>-presentatrices over nieuwe <em>SBS6</em>-datingshow Begin november zien we een splinternieuwe datingshow op SBS6, namelijk Liedje Op Het Eerste Gezicht. Wendy van Dijk en Edsilia Rombley presenteren de show en maakten vandaag het nieuws bekend. Bekijk de Instagramvideo van Wendy hieronder. Muzikale blinddateDe twee dames zijn ontzettend blij dat ze samen mogen presenteren en delen hun coming out op social media: "Jaaaaa onze coming out! Die lieve leuke Edsilia Rombley en ik presenteren het nieuwe programma Liedje Op Het Eerste Gezicht. Zes singles gaan op muzikale blinddate! Hoe spannend. Daten en nog zingen ook", schrijft Wendy van Dijk vandaag op haar Instagram bij de onderstaande beelden. Liedje Op Het Eerste Gezicht is vanaf 5 november elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje Op Het Eerste Gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Miljuschka Witzenhausen zingt kneitervals in I Can See Your Voice Bekijk deze video » I Can See Your Voice gemist? Bekijk valse versie van Edsilia Rombleys Hemel en Aarde Bekijk deze video »

Liedje Op Het Eerste Gezicht is vanaf 5 november elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje Op Het Eerste Gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's