I Can See Your Voice gemist? Bekijk valse versie van Edsilia Rombleys Hemel en Aarde

I Can See Your Voice gemist? Bekijk valse versie van Edsilia Rombleys Hemel en Aarde

Gisteravond zagen we de vierde aflevering van I Can See Your Voice met een zeer valszingende Miljuschka Witzenhausen. Edsilia Rombley vond Miljuschka's gezang niet om aan te horen en probeerde Miljuschka te laten stoppen met zingen en slaagde hierin. Maar dit lukte de zangeres niet bij de finaliste. Bekijk hieronder het finale-optreden van Edsilia Rombley en de overgebleven kandidate.

I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

<em>I Can See Your Voice</em> gemist? Bekijk valse versie van Edsilia Rombleys <em>Hemel en Aarde</em> Gisteravond zagen we de vierde aflevering van I Can See Your Voice met een zeer valszingende Miljuschka Witzenhausen. Edsilia Rombley vond Miljuschka's gezang niet om aan te horen en probeerde Miljuschka te laten stoppen met zingen en slaagde hierin. Maar dit lukte de zangeres niet bij de finaliste. Bekijk hieronder het finale-optreden van Edsilia Rombley en de overgebleven kandidate. I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk hilarisch I Can See Your Voice-optreden van Wolter Kroes en de grillmaster Bekijk deze video » Bekijk adembenemed I Can See Your Voice-optreden van Trijntje Oosterhuis en de rugbyspeler Bekijk deze video »
TV :
I Can See Your Voice gemist? Bekijk valse versie van Edsilia Rombleys Hemel en AardeActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV