Vrienden Gigi Hadid bevestigen relatie Leonardo DiCaprio: "Klaar met Playboy-leven'

Vrienden Gigi Hadid bevestigen relatie Leonardo DiCaprio: "Klaar met Playboy-leven'

Vrijdag 23 september 2022 om 21:18

Leonardo DiCaprio tikt al bijna de 50 aan maar staat erom bekend dat hij alleen modellen aan de haak slaat die jonger zijn dan 25 jaar. Tot nu toe dan, want het half-Nederlandse model Gigi Hadid is al 27 jaar én is stiekem op de foto gezet terwijl ze zoent met de wereldberoemde acteur.

Tekst gaat verder onder de video.

Vrienden <em>Gigi Hadid</em> bevestigen relatie <em>Leonardo DiCaprio</em>: &quot;Klaar met Playboy-leven' Leonardo DiCaprio tikt al bijna de 50 aan maar staat erom bekend dat hij alleen modellen aan de haak slaat die jonger zijn dan 25 jaar. Tot nu toe dan, want het half-Nederlandse model Gigi Hadid is al 27 jaar én is stiekem op de foto gezet terwijl ze zoent met de wereldberoemde acteur. Tekst gaat verder onder de video. RelatieDe vrienden van Gigi Hadid hebben deze week ook bevestigd dat er iets van een soort relatie aan het ontstaan is tussen de twee: "Leo vindt haar natuurlijk een prachtige vrouw, maar bovenal intelligent, belezen en geïnteresseerd in wat er in de wereld speelt." De acteur zou naar verluidt klaar zijn met het 'Playboy-leven'. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vrienden Gigi Hadid bevestigen relatie Leonardo DiCaprio: "Klaar met Playboy-leven'

Relatie
De vrienden van Gigi Hadid hebben deze week ook bevestigd dat er iets van een soort relatie aan het ontstaan is tussen de twee: "Leo vindt haar natuurlijk een prachtige vrouw, maar bovenal intelligent, belezen en geïnteresseerd in wat er in de wereld speelt." De acteur zou naar verluidt klaar zijn met het 'Playboy-leven'.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's