Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint een bloedstollend spannend nieuw seizoen van Hunted, het programma waarin gewone Nederlanders op de vlucht slaan en proberen uit handen te blijven van een speciaal voor Hunted samengestelde opsporingsdienst. Wie haalt het extractiepunt en wie niet? Alle fragmenten uit deze uitzending Hunted seizoen 7 start maandag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Nieuw seizoen Hunted: hunters zien beelden locatie voortvluchtigen als alarm afgaat Bekijk deze video » TeamWaar in het begin ook eenlingen de kans kregen om mee te doen aan Hunted, zien we de laatste seizoenen uitsluitend duo's die op de vlucht slaan. Het team dat op hen jaagt bestaat uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders. Zij zetten alles op alles om de deelnemers in de kraag te vatten. RegelsDe voortvluchtigen krijgen enkele regels mee waar ze zich aan moeten houden. Ze mogen maximaal twee dagen (48 uur) op dezelfde plek blijven, ze mogen Nederland niet verlaten, ze krijgen een pinpas mee waarmee ze per keer maximaal zeventig euro mogen opnemen (er zit ook een maximum aan het totaalbedrag dat ze kunnen pinnen) en 's nachts ligt het spel stil. Bekijk ook Maandag is de finale van Hunted Into The Wild: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Finale Hunted Into The Wild: Rick en Laura bereiken safe camp voor extractiepunt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond begint een bloedstollend spannend nieuw seizoen van Hunted, het programma waarin gewone Nederlanders op de vlucht slaan en proberen uit handen te blijven van een speciaal voor Hunted samengestelde opsporingsdienst. Wie haalt het extractiepunt en wie niet?

Team
Waar in het begin ook eenlingen de kans kregen om mee te doen aan Hunted, zien we de laatste seizoenen uitsluitend duo's die op de vlucht slaan. Het team dat op hen jaagt bestaat uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders. Zij zetten alles op alles om de deelnemers in de kraag te vatten.

Regels
De voortvluchtigen krijgen enkele regels mee waar ze zich aan moeten houden. Ze mogen maximaal twee dagen (48 uur) op dezelfde plek blijven, ze mogen Nederland niet verlaten, ze krijgen een pinpas mee waarmee ze per keer maximaal zeventig euro mogen opnemen (er zit ook een maximum aan het totaalbedrag dat ze kunnen pinnen) en 's nachts ligt het spel stil.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hunted

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV