Jumanji: Welcome to the Jungle: tiener in shock in lichaam van mannelijk personage

Jumanji: Welcome to the Jungle: tiener in shock in lichaam van mannelijk personage

Maandag 26 september 2022 om 17:33

Kijk hier waar je Jumanji: Welcome To The Jungle kunt streamen.

Vanavond kun je kijken naar de heerlijke avonturenfilm Jumanji: Welcome To The Jungle. Het verhaal draait om vier tieners die letterlijk in het spel Jumanji worden gezogen en ze belanden in de jungle, in het lichaam van de door hun gekozen personages. In deze nieuwe lichamen moeten ze het spel winnen om terug te keren naar de echte wereld. Maar deze transformatie brengt nogal wat ongemak met zich mee, bijvoorbeeld tijdens het plassen…

Jumanji: Welcome To The Jungle is maandag 26 september om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je een fragment van Jumanji: Welcome To The Jungle bekijken.

<em>Jumanji: Welcome to the Jungle</em>: tiener in shock in lichaam van mannelijk personage Kijk hier waar je Jumanji: Welcome To The Jungle kunt streamen. Vanavond kun je kijken naar de heerlijke avonturenfilm Jumanji: Welcome To The Jungle. Het verhaal draait om vier tieners die letterlijk in het spel Jumanji worden gezogen en ze belanden in de jungle, in het lichaam van de door hun gekozen personages. In deze nieuwe lichamen moeten ze het spel winnen om terug te keren naar de echte wereld. Maar deze transformatie brengt nogal wat ongemak met zich mee, bijvoorbeeld tijdens het plassen… Jumanji: Welcome To The Jungle is maandag 26 september om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je een fragment van Jumanji: Welcome To The Jungle bekijken. ZIEN: Yolanthe Cabau en Xess Xava zielsgelukkig tijdens safaritour in Afrika Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Niek Roozen krijgt medische behandeling na eten van giftige knol Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's