Jinek gemist? Annemiek van Vleuten over winnen WK Wielrennen

Jinek gemist? Annemiek van Vleuten over winnen WK Wielrennen

Tuesday 27 September 2022 om 09:33

Annemiek van Vleuten werd afgelopen weekend wereldkampioen op de weg in Australië en de manier waarop ze die titel binnenhaalde was nogal bijzonder, vertelde ze maandagavond bij Jinek: 'Ik voelde dat het het moment was. Ik was gelost en zat niet meer bij de kopgroep. Op het moment dat je dan toch kunt aansluiten was er wat vertwijfeling in de groep en dat voel je in je onderbuik dat dat hét moment is.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 september. Je kunt ook deze hele aflevering van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek gemist? Annemiek van Vleuten over winnen <em>WK Wielrennen</em> Annemiek van Vleuten werd afgelopen weekend wereldkampioen op de weg in Australië en de manier waarop ze die titel binnenhaalde was nogal bijzonder, vertelde ze maandagavond bij Jinek: 'Ik voelde dat het het moment was. Ik was gelost en zat niet meer bij de kopgroep. Op het moment dat je dan toch kunt aansluiten was er wat vertwijfeling in de groep en dat voel je in je onderbuik dat dat hét moment is.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 september. Je kunt ook deze hele aflevering van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Annemiek van Vleuten over winnen WK Wielrennen

Actuele video's

Meer actuele video's