Martien Meiland vergelijkt Chateau Meiland met horrorfilm (video)

Martien Meiland vergelijkt Chateau Meiland met horrorfilm (video)

De Meilandjes keerden in de uitzending van 26 september nog een keer terug naar hun oude chateau. Martien Meiland schrikt van wat hij ziet in een verlaten kamer. Het plafond ziet er niet goed uit en de beestjes op de grond zijn ook niet aantrekkelijk. Toch denkt Martien dat het goed komt, de volgende bewoners kunnen de kamerdeur gewoon dichtlaten: "Dat zie je ook in horrorfilms"

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Martien Meiland vergelijkt <em>Chateau Meiland</em> met horrorfilm (video) De Meilandjes keerden in de uitzending van 26 september nog een keer terug naar hun oude chateau. Martien Meiland schrikt van wat hij ziet in een verlaten kamer. Het plafond ziet er niet goed uit en de beestjes op de grond zijn ook niet aantrekkelijk. Toch denkt Martien dat het goed komt, de volgende bewoners kunnen de kamerdeur gewoon dichtlaten: "Dat zie je ook in horrorfilms" Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: terugkeer naar Chateau Marillaux zorgt voor heftige reacties Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Echt voor laatste keer naar het chateau' (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's