Chateau Meiland: terugkeer naar Chateau Marillaux zorgt voor heftige reacties

Chateau Meiland: terugkeer naar Chateau Marillaux zorgt voor heftige reacties

De Meilandjes keren in Chateau Meiland nog één keer terug naar de plek waar het grote succes begon: Chateau Marillaux. Ze schrikken van wat ze zien bij aankomst: 'Oh wat erg, wat staat het onkruid hoog. Het is erger dan ik had verwacht. Meid, wat is het verwilderd.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: terugkeer naar <em>Chateau Marillaux</em> zorgt voor heftige reacties De Meilandjes keren in Chateau Meiland nog één keer terug naar de plek waar het grote succes begon: Chateau Marillaux. Ze schrikken van wat ze zien bij aankomst: 'Oh wat erg, wat staat het onkruid hoog. Het is erger dan ik had verwacht. Meid, wat is het verwilderd.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Martien Meiland dolblij met parkeersensoren: "Dat kan ik toch niet!" (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien ruziet met Erica als ze niet op tijd remt Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's