Bekijk de promo van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: vanaf 12 oktober bij RTL4

Bekijk de promo van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: vanaf 12 oktober bij RTL4

Woensdag 28 september 2022 om 13:21

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is pas net afgelopen, maar de opnames voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Bekijk de promo van het nieuwe seizoen, dat 12 oktober start, hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de promo van nieuw seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em>: vanaf 12 oktober bij RTL4 Het Perfecte Plaatje in Argentinië is pas net afgelopen, maar de opnames voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Bekijk de promo van het nieuwe seizoen, dat 12 oktober start, hieronder. Tekst gaat verder onder de video. DeelnemersDit seizoen doen mee: Najib Amhali, Maik de Boer, Tina de Bruin, Bente Fokkens, Linda Hakeboom, Inge Ipenburg, Edwin Jonker, Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink. Bekijk de promo hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Maurice gestrest als model is verdwenen Bekijk deze video » Video: Dit zijn de deelnemers van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: vanaf 12 oktober bij RTL4

Deelnemers
Dit seizoen doen mee: Najib Amhali, Maik de Boer, Tina de Bruin, Bente Fokkens, Linda Hakeboom, Inge Ipenburg, Edwin Jonker, Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink. Bekijk de promo hierboven.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's