Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Tijl Beckand maakt de winnaar bekend

Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Tijl Beckand maakt de winnaar bekend

Finale <em>Het Perfecte Plaatje in Argentinië</em>: Tijl Beckand maakt de winnaar bekend Thomas Berge viel al eerder in de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië af en dat betekent dat er nog twee finalisten over zijn: Jochem van Gelder en Maurice Lede. Zij staan vol spanning voor presentator Tijl Beckand, in afwachting van de uitslag. In de finale blijkt de winnaar een gemiddeld eindcijfer van een 8,5 te hebben gescoord, waar de verliezend finalist het moet doen met een 8,3. Een nipte overwinning, dus. Uiteindelijk komt het hoge woord er bij Beckand uit: Maurice Lede is de winnaar van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in Argentinië hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jochem van Gelder emotioneel tijdens finale Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Woensdag in finale Het Perfecte Plaatje Argentinië: Shoot Thomas wordt bruut verstoord Bekijk deze video »
TV :
Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Tijl Beckand maakt de winnaar bekend

Thomas Berge viel al eerder in de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië af en dat betekent dat er nog twee finalisten over zijn: Jochem van Gelder en Maurice Lede. Zij staan vol spanning voor presentator Tijl Beckand, in afwachting van de uitslag. In de finale blijkt de winnaar een gemiddeld eindcijfer van een 8,5 te hebben gescoord, waar de verliezend finalist het moet doen met een 8,3. Een nipte overwinning, dus. Uiteindelijk komt het hoge woord er bij Beckand uit: Maurice Lede is de winnaar van Het Perfecte Plaatje in Argentinië.

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in Argentinië hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV