NFF 2022: 'Cheryl en Martin Morero' reiken Wil Koopman Gouden Kalf uit (video)

NFF 2022: 'Cheryl en Martin Morero' reiken Wil Koopman Gouden Kalf uit (video)

Linda de Mol en Peter Paul Muller overhandigden vrijdagavond tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht een Gouden Kalf aan filmmaker Will Koopman. Het bekende duo uit Gooische Vrouwen werkten jarenlang met haar aan de populaire serie en films.

Lees verder onder de video.

<em>NFF 2022</em>: 'Cheryl en Martin Morero' reiken Wil Koopman <em>Gouden Kalf</em> uit (video) Video: dit zijn de grote winnaars van de Gouden Kalveren Bekijk deze video » Linda de Mol en Peter Paul Muller overhandigden vrijdagavond tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht een Gouden Kalf aan filmmaker Will Koopman. Het bekende duo uit Gooische Vrouwen werkten jarenlang met haar aan de populaire serie en films. Lees verder onder de video. KoopmanWe kennen Koopman dus natuurlijk van Gooische Vrouwen, maar ook van Terug Naar De Kust, Alles Op Tafel, en series als Familie Kruys en Oogappels. Koopman kreeg de prijs voor haar gehele oeuvre. Andere winnaars van een Gouden Kalf zijn Thekla Reuten voor haar hoofdrol in Narcosis en Jolein Laarman voor Beste Scenario (Do Not Hesitate). Rampvlucht, over de vliegtuigramp in de Bijlmer, won een Gouden Kalf voor Beste Dramaserie en de publieksprijs was voor Bon Bini Holland 3, de film met Jandino Asporaat in de hoofdrol. De animatiefilm Knor kreeg de belangrijkste prijs: die voor beste speelfilm. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Videoland Academy zorgt voor drie gloednieuwe speelfilms Bekijk deze video » Carly Wijs blikt terug op Het Jaar van Fortuyn: 'Gerdi Verbeet spelen was heerlijk' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Koopman
We kennen Koopman dus natuurlijk van Gooische Vrouwen, maar ook van Terug Naar De Kust, Alles Op Tafel, en series als Familie Kruys en Oogappels. Koopman kreeg de prijs voor haar gehele oeuvre. Andere winnaars van een Gouden Kalf zijn Thekla Reuten voor haar hoofdrol in Narcosis en Jolein Laarman voor Beste Scenario (Do Not Hesitate). Rampvlucht, over de vliegtuigramp in de Bijlmer, won een Gouden Kalf voor Beste Dramaserie en de publieksprijs was voor Bon Bini Holland 3, de film met Jandino Asporaat in de hoofdrol. De animatiefilm Knor kreeg de belangrijkste prijs: die voor beste speelfilm.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's